Printing Group Netherlands BV  - Antennestraat 27 - 1322 AH Almere - T +31 (0) 36 547 45 40

naar contact pagina PGN naar PGN facebook naar linkedin PGN PGN printinggroup netherlands logo

Drukken en printen IBAN Acceptgiro - Ola - Combola

 

De Acceptgiro is in Nederland een bekend en breed geaccepteerd betaalmiddel.

Zeer veel bedrijven en consumenten gebruiken het al tientallen jaren. Een Acceptgiro is een gestandaardiseerde, voorbedrukte en gepersonaliseerde betaalopdracht die wordt gebruikt voor het innen van geldbedragen. Het succes van de Acceptgiro is te verklaren door de eenvoud in het gebruik.

 

Sneller en efficiënter

 

Door het gebruik van acceptgiro's zult u merken dat facturen sneller betaalt worden.

U maakt het uw relaties namelijk heel gemakkelijk met zo'n geheel of gedeeltelijk ingevuld formulier. In het gunstigste geval hoeven ze alleen nog maar een handtekening te zetten.

 

Ook voor u biedt de acceptgiro volop gemak. Hoe meer gegevens u erop vermeldt, hoe kleiner de kans op foutieve betalingen. Vermeldt u het bedrag op de acceptgiro, dan weet u in elk geval zeker dat u het juiste bedrag ontvangt.

 

Wanneer u besluit om voor de 1e keer acceptgiro's te gaan gebruiken dan dient u eerst een contract af te sluiten bij uw bank.

 

Wilt u IBAN Acceptgiro’s bestellen?

 

Dan bent u bij PGN aan het juiste adres. Het meedrukken van een logo of het printen van uw gegevens behoort uiteraard tot onze mogelijkheden. Sinds enkele jaren zijn we in bezit van een S-Contract, zodat wij gemachtigd zijn ola's in te printen.

Vraag offerte Iban acceptgiro formulieren Iban acceptgiro formulieren